Här kan du köpa foodbox!


Foodbox har flera färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.


  • För en normal muskelfunktion!
  • Vassleprotein, den bästa proteinkllan!
  • Perfekt som mellanmål eller i samband med träningen!

Varför Foodbox?

Foodbox är ett beprövat koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.

Vår mat passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Oavsett så underlättar Foodbox i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

Vi har lagt stor vikt vid att endast använda naturliga råvaror och minimera salthalten i maten. All mat tillagas i Sverige. Samtliga maträtter är framtagna enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och följer de Nordiska Näringsrekommendationerna.

Resultat med god mat!

Med Foodbox erbjuder vi dig flera goda och färdiglagade maträtter i praktiska portionsförpackningar.

Foodbox innehåller näringsberäknade och vällagade maträtter och är särskilt anpassade för dig som vill komma i form eller orka hålla en aktiv livsstil. Foodbox hjälper till att förenkla din vardag på ett hälsosamt vis.

Maten är fantastisk god och vällagad. Det enda du behöver göra är att värma måltiden i mikron eller ugnen. På mindre än 7 minuter har du middagen färdig! För att förlänga hållbarheten så levererar vi maten fryst, och vi föreslår att du förvarar maten i frysen till dess att du ska äta den, då bevaras näringsinnehållet bäst.

Du kan endast köpa foddbox via hemsidan om du bor i Göteborgs-området!

Du köper Foodbox för 60kr/st. Önskar du utkörning är minsta beställning 10st (600kr).

Kampanj Vassleprotein Få Holistic PWO på köpet när du handlar Vassleprotein 750gr med smak Choklad eller Vanilj!

Om du vill bli kontaktad på något sätt, så fyll i formuläret så återkopplar vi snarast!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Tillagd i varukorgen