Holistic

Holistic säljer några av marknadens bästa och mest effektiva kosttillskott. De flesta produkter är utvecklade av teamet på Holistic för att vi ska ha full kontroll över effekt, innehåll och kvalitet. Holistic strävar efter att alltid använda så rena och naturliga produkter som möjligt.

Holistics produkter ingår i ett sammanhang och löser olika problem. De är inte inriktade på en ”quick fix” av symptom utan på att balansera grundläggande obalanser och stödja kroppens egen förmåga till läkning. Genom att fokusera på det långsiktiga perspektivet får man mycket bättre resultat och många symptom blir bättre när man åtgärdat grundorsakerna.

Här kan du köpa de vanligaste produkterna från Holistic. Om du saknar någon produkt, fyll i formuläret längst ned på sidan så återkommer jag inom kort!


Mineraler

Holistic använder endast lättupptagliga och biotillgängliga mineralföreningar. Holistic använder mineralföreningar i både organiska och icke-organiska former beroende vad som fungerar bäst. Om man bara tittar på mängden av en mineral på etiketten så väljer man kanske den produkt som innehåller stor mängd och är billigare men som kanske inte tas upp, jämfört med den produkt som innehåller en mindre mängd, är dyrare men som tas upp bra. Just upptaget står inte på etiketten, och man får heller inte skriva på etiketten att den tas upp bättre än andra. Det är alltså väl värt att ta sig lite tid att titta på vilken typ av mineralförening tillskottet innehåller.


Andra tillskott


Immunförsvar

Minskad stress och bra sömn kommer att ge kroppen förutsättningar till läkning, återhämtning, bättre hormonbalans och stödjer en god naturlig funktion av immunsystemet.


Vitaminer

Vitaminer är viktiga i kosten för att det är ämnen vi inte kan tillverka själva - men vi behöver dem för vår hälsa. Vi klarar oss inte utan vitaminer, i kroppen har de livsviktiga funktioner, som kan räknas till hundratals. De behövs för allt från att stärka ben och läka sår till att stötta immunsystemet, skapa energi och bilda nya celler.


Mage & Tarm

Visste du att större delen av immunsystemet sitter i tarmen?

Här hittar du en hel familj med tillskott framtagna med extra kärlek till din mage.


Omega-3

Bidrar för en normal funktion av öga, hjärna och hjärta. 


Träning & Prestation

Din kropp behöver rätt förutsättningar för att fungera optimalt. Sportprodukter från Holistic innehåller näringsämnen som behövs vid fysisk ansträngning – utan tillsatt socker och onödiga ingredienser. Perfekt när du behöver extra support i träning eller vardagsliv. 


Träningsprogram & Tillbehör


Saknar du någon produkt? Eller har du en fråga?

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med ett svar!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Tillagd i varukorgen